به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان جنوبی، علی ظهوری؛ سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی، از افتتاح یک پروژه عمرانی و اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه فرهنگی در استان با محوریت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.
وی گفت: فضاسازی محیطی و تزئین کتابخانه ها، دیدار با خانواده های شهدا، محافل ادبی، مسابقه نقاشی متری با موضوع دهه فجر، خاطره گویی انقلاب، قصه گویی انقلاب، نشست های کتابخوان با موضوع کتاب های انقلاب و دهه فجر، رونمایی کتاب، محفل قرآنی و... بخشی از برنامههایی است که در این ایام در ۷۲ کتابخانه عمومی استان برگزار خواهد شد.
ظهوری افزود: خانه کتابدار شهرستان فردوس پروژه عمرانی این اداره کل است که در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی همچنین بیان کرد: امسال نیز با ایجاد غرفه در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن، ویژهبرنامه های متنوعی برای اقشار مختلف به ویژه کودکان و نوجوانان تدارک دیده شده است.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی گفت: به منظور برقراری عدالت اجتماعی و فرهنگی طرح "سفیر کتاب" در روستاهای کم برخوردار اجرا خواهد شد تا کودکان، نوجوانان و خانواده های این مناطق از خدمات کتابخانه های عمومی بهرهمند شوند.
ارسال نظر